Kindermutsen bedrukken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

 • Kindermuts met pompon

  Kindermuts met pompon

  € 3,45 per stuk (25st) € 1,79 per stuk (500st)
  levertijd 8 werkdagen
 • Koksmuts Kids

  Koksmuts Kids

  € 2,30 per stuk (25st) € 1,50 per stuk (500st)
  levertijd 8 werkdagen
 • Kerstmuts kinderen

  Kerstmuts kinderen

  € 5,18 per stuk (15st) € 2,69 per stuk (250st)
  levertijd 8 werkdagen

3 Artikel(en)

Kindermutsen bedrukken met logo

Tijdens de winter is het belangrijk de kids goed aan te kleden. Een warme kindermuts mag dan zeker niet ontbreken. Kindermutsen bedrukken we al vanaf 25 stuks. Deze hoofdverwarmers zijn middels bedrukking of borduring ook nog eens te voorzien van een tekst of logo.

Kindermutsen bedrukken in alle soorten en maten

Onze kindermutsjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Van knalgeel tot pimpelpaars, bij ons is er keuze genoeg. De meeste bedrukte kindermutsen kunnen wij leveren vanaf 8 werkdagen. Heb je een spoedorder? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast kindermutsen bedrukken we ook:

Kindermutsen bedrukken in eigen drukkerij

Kindermutsen bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Hier gaan professionele drukkers aan de slag met jouw kindermutsen. Zowel bedrukken als borduren doen wij in eigen huis. Hierdoor kunnen we snel, maar ook goedkoop leveren.

Voordat we jouw kindermutsen bedrukken ontvang je van ons altijd eerst nog een gratis drukproef. Dit is een schets waarop je jouw logo op de muts kunt zien. Na akkoord gaan de kindermutsen in druk. Wil je meer informatie over kindermutsen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

☆Kleine oplages mutsen ☆Scherpe prijzen ☆Snelle levering ☆Gratis drukproef ☆Persoonlijk contact