Sjaals met logo en tekst

Sjaals met logo zijn perfect te gebruiken als relatiegeschenk of reclamemateriaal. Vooral tijdens de gure wintermaanden zijn ze erg bruikbaar. In ons ruime assortiment vind je allerlei verschillende soorten sjaals, van fleece tot acryl en van zwart tot knalgeel. Naast sjaals met logo bedrukken we ook:

4 artikelen

4 artikelen

Sjaal met logo borduren

Wanneer je een aantal sjaals met eigen logo wil hebben, is er de keuze om je opdruk te borduren of te bedrukken. Kies je voor bedrukking dan worden de sjaals middels transferdruk voorzien van de door jouw gekozen opdruk. Ga je voor borduren dan kies je voor een duurzame techniek waarbij garen in het textiel worden gestikt. Deze methode is vaak wasmachinebestendig tot wel 90 graden.

Sjaals met logo bedrukt in eigen drukkerij

Het bedrukken of borduren van sjaals gebeurt in onze eigen moderne drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over alle benodigde apparatuur. Wij leveren sjaals met logo al vanaf 5 stuks tegen een vaste lage prijs. Voor meer informatie over sjaals met logo kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

Laden...

Laden...