Mutsen bedrukken met logo en tekst

Goedkoop mutsen bedrukken met logo tijdens de winterperiode? Dan is transferdruk een uitstekende oplossing. Onze mutsen hebben een speciaal drukoppervlak die middels deze druktechniek voordelig voorzien kunnen worden van jouw tekst of logo. Hierdoor creëer je een warm reclameartikel tegen een betaalbare prijs.

Oplopende volgorde

2 artikelen

  1. Fleece muts
    Vanaf € 1,34 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,11 Bij 1000 stuks
  2. Gebreide muts van RPET Katmai
    Vanaf € 4,22 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,46 Bij 500 stuks

2 artikelen

Mutsen bedrukken met logo in eigen drukkerij

Wil je graag persoonlijk advies over mutsen bedrukken met logo? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen je op basis van jouw wensen goed adviseren met betrekking tot het bedrukken van mutsen. Vooraf de bedrukking ontvang je van ons altijd een gratis drukproef. Dit is een schets van het logo op jou muts. Na akkoord gaan we mutsen bedrukken met logo in onze eigen drukkerij. Hier gaan enkel specialisten met jarenlange ervaring aan de slag met jouw mutsen. Twijfel niet langer en bestel direct online of vraag een offerte aan!

Bedrukte mutsen

Mutsen bedrukken met logo doen we vanaf 10 stuks. Ook bij deze kleine aantallen hanteren wij een vaste lage prijs. Toch adviseren we je bij kleine oplages ook eens borduring te overwegen. Deze techniek is bij lage aantallen vaak nóg voordeliger. Bekijk ook: